27 Ağustos 2015 Perşembe

Hangi Adidas Boks Eldivenini Seçmeliyim?

Adidas boks eldivenlerinde oldukça çeşitli alternatifler sunan bir marka. Diğer ürünlerde olduğu gibi boks eldiveninde de adidas markasının ağırlığını hissediyoruz. Bununla beraber ürün görsellerindeki profesyonellik ve detaycılıkta gözlerden kaçmıyor.

Adidas boks eldiveni almaya karar verdiniz fakat hangi modeli alacağınız konusunda kararsızsınız nasıl bir tercih yapmanız lazım.

Kaç Oz Adidas Boks Eldiveni Almalıyım?

Satışını yaptığımız adidas boks eldivenlerinin 10 oz ve 12 oz olanları mevcuttur. Genel olarak antrenman için 12 oz müsabaka için 10 diye ifade edebiliriz. Tabi yeni başlayanlar için fazla ağır olmaması açısından 10 oz da tercih edilebilir.

Bunun yanında bayan sporcular için bu bilgili 8 oz ve 10 oz şeklinde de güncelleyebiliriz.

Adidas’ın Hangi Model Boks Eldivenini Tercih etmeliyim.

Adidas markasının Response, Training, Shadow, Impact, Ultima ve AIBA modellerini web sitemizde bulabilirsiniz.

Yeni başlayan ya da sporda bir iddiası olmayan sporcular için Adidas Response modeli uygun olacaktır. Bu ürünün Kırmızı, Mavi, Pembe ve Siyah renkleri mevcuttur.



Adidas Training modeli biraz daha tecrübeli sporculara tavsiye edilebileceği gibi response modeli ile çok afaki bir farkı görülmemektedir.

IMPACT ve SHADOW modelleri ise görsel olarak oldukça dikkat çekici ürünlerdir. Bu açıdan görünüşe önem veren sporcular tarafından bu iki model çok tercih edilmektedir. Ayrıca her iki modelinde avuç içi kısmında nefes alabilen kumaş kullanılan bir bölüm mevcuttur.
ULTIMA VE AIBA modelleri bu iki model federasyonlar tarafından onaylı modellerdir. Ultima Modeli Dünyanın en büyük Kick Boks organizasyonu olan WAKO logosu taşırkan AIBA modeli Dünya Amatör boks federasyonu tarafından onaylı bir modeldir. Adidas Ultima modeli bilek manşetinin uzun olması vasıtasıyla bileği desteklemektedir. Her iki model de deriden imal edilmiş olup uzunca yıllar rahatlıkla kullanabileceğiniz ürünlerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder